Home Stockphoto Websites Colourbox.com

Colourbox.com

0
Colourbox.com

Vores vurdering | Royalty tabel | Ansøg hos Colourbox | FTP upload | Gode råd | Colourbox links

Vores vurdering af Colourbox

Colourbox LogoDen danske stockphoto hjemmeside Colourbox.com er også et must for danske stockphoto sælgere. For det første har Colourbox generelt gjort det rigtig nemt for bidragsydere at uploade og sælge billeder via hjemmesiden. Bortset fra de søgeord, som du allerede har tilføjet til din billeder (læs mere om valg og tilføjelse af søgeord) er der ingen krav om ekstra kategorisering. Model og property releases skal også kun indsendes på forespørgsel. Det er med andre ord muligt at uploade og indsende hundredevis af billeder på få minutter, hvilket sikrer dig en høj effektiv timeløn. Desuden har Colourbox en klar overpræsentation af danske købere, så hvis dit billedemateriale har klare referencer til Danmark eller Nordeuropa vil du relativt set være godt stillet hos Colourbox. Hvis du er professionel fotograf, er Colourbox desuden en fin mulighed for at promovere dine evner overfor et lokalt publikum, som potentielt kan hyre dig til freelance opgaver.

Royalty, ranking og indtjening hos Colourbox

Colourbox giver dig en royalty på 20% af salgsprisen på dit billede, dog altid mindst 0,20 EURO pr. download. Det er ikke prangende, men omtrent på markedsniveau. Der er kun et niveau i Colourboxs royalty-struktur, så nye sælgere får samme betaling som etablerede fotografer.

RankRoyalty 
Level 1 (kun et niveau)20%(dog altid mindst 0,20 EUR)

(Ovenstående information er hentet på siden http://www.colourbox.com/faq#S_what_will_i_earn)

Vores indtjening hos Colourbox

I skrivende stund er vores gennemsnitsindtjening hos Colourbox på 0,21 EUR pr. download. Det svarer til cirka 1,50 DKK pr. billede.

Hvis du vil vide, hvor mange billeder vi har solgt og hvor mange penge vi har tjent på salg af billeder via Colourbox, så følg os på Google+ eller Facebook, hvor vi løbende offentliggør information omkring vores bedst sælgende billeder og samlede indtjening.

Sådan ansøger du hos Colourbox

For at blive godkendt som sælger hos Colourbox skal du først oprette dig som Contributor via dette link.

FTP upload til Colourbox

Det er muligt at uploade dine billeder til Colourbox via Colourboxs FTP server. Brug nedenstående oplysninger, når du kobler op.

FTP server: import.colourbox.com
Brugernavn: dit Colourbox brugernavn
Adgangskode: din Colourbox adgangskode
Max. antal uploads: ubegrænset

Tip: Hold styr på dine stockphoto konti, brugernavne og passwords med vores praktiske Excel ark (hent det på denne side).

Gode råd om salg via Colourbox

Når dine billedfiler først er smidt op på Colourboxs server, bliver de automatisk godkendt (forudsat at billedtitel, billedbeskrivelse og søgeord er i orden). Hvis et billede kun må downloades til editorial brug, så skal du manuelt markere dette på hvert enkelt billede.

Værdifulde Colourbox Links